U inat svima: Tini ide u Katar!

Posle poraza argentinske reprezentacije od Saudijske Arabije na ovogidšnjem Svetskom prvenstvu u Kataru, mnogi navijači su istakli „loš učinak” Rodriga De Paula, a pored njega, okrivili su i Tini Stoessel jer mu navodno “odvlači pažnju”. U tom kontekstu, pevačica je iznenada donela odluku da u inat svima ode u Katar!

Kako je objasnio novinar Juan Etchegoyen, Tini želi da javno pokaže podršku svom partneru i odlučila je da ide sa njim na utakmicu u subotu 26. protiv Meksika. „Zbog ovakvih stvari, Tini nije otputovala u Katar“, rekao je novinar, pokazujući kontroverzni tvit jednog karikaturiste koji je kritikovao pevačicu.

Nakon ovoga, menadžer estrade je rekao da je do njega stigla glasina da će se Tini zaputiti u Katar i pokloniti se na stadionu tokom druge utakmice argentinske reprezentacije. „Čini se da je više nego potvrđeno da Tini sutra putuje u Katar“, navodi se u drugom izveštaju, a novinar Juan je potvrdio tu informaciju.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Tri razloga zašto bi Demi bila idealna za duet sa Martinom!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.