Ispunio je svoju misiju: Reper Stormzy upoznao Taylor Swift i sa njom napravio selfi!

Tokom dodele MTV Europe Music Awards 13. novembra, britanski reper Stormzy je sebi postavio zadatak da se slika sa pevačicom Taylor Swift! Naime, on je na Instagramu proveo fanove kroz čitavo putovanje da uhvati pevačicu i sa njom napravi selfi!

„Čovek pokušava da napravi selfi sa Taylor Swift“, rekao je Stormzy u jednom video snimku objavljenom na njegovim Instagram Storiju. “Tražim Taylor Swift. Taylor, gde si? Želim selfi, Taylor.” U sledećem videu, reper je podelilo uzbudljivu novost, objašnjavajući: “Čovek će upoznati Taylor!” Ubrzo nakon toga, podelio je i dokaze – naime, objavio je slatki selfi sa Taylor, koja je držala čašu vina.

Inače, Tay je osvojila četiri trofeja na ovogodišnjoj dodeli nagrada MTV EMA. Pop zvezda, čiji je najnoviji album “Midnights” bio na vrhu svetskih top lista, proglašena je za najboljeg umetnika i izvođača. Takođe, osvojila je nagradu za najbolji video i najbolji dugometražni video, oba za “All Too Well (10 Minute Version)”, sa Sadie Sink i Dylanom O’Brienom u glavnim ulogama!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Zavirite joj u tanjir: Evo kako se hrani Taylor Swift!

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.