Millie Bobby Brown otkrila da je svog momka upoznala preko Instagrama: Bili smo prijatelji neko vreme, a onda, šta da kažem?

Glumica Millie Bobby Brown je u iskrenom razgovoru za WIRED otkrila da je svog momka, Jakea Bongiovia, upoznala preko Instagrama i da su brzo nakon toga postali dobri drugari. Naravno, kako to obično biva, nedugo zatim je iz tog prijateljstva izbila romansa!

Odgovarajući na najtraženija pitanja na internetu o njoj, rekla je: „Upoznali smo se na Instagramu. Bili smo prijatelji neko vreme, a onda, šta da kažem?” Millie i njen dečko – sin rokera Jona Bon Jovia – prvi put su viđeni zajedno još u leto 2021. Nakon toga, Millie ga je predstavila svojim pratiocima – naime, tek kada je objavila sliku na kojoj je on ljubi u obraz, zvanično je oktrila da su zajedno! U avgustu je takođe izazvala spekulacije o veridbi kada je viđena kako nosi zlatni prsten tokom izlaska sa svojim dečkom.

Inače, ova mlada glumica postala je međunarodno priznata dečija zvezda u Netflixovoj seriji “Stranger Things”, a Jake je čak bio njena pratnja na crvenom tepihu u Njujorku, na premijeri četvrte sezone serije u maju.

Pročitajte još  Zašto Millie Bobby Brown jedva čeka da se "Stranger Things" završi?

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.