Tim Millie Bobby Brown odgovara na uvredljive komentare Huntera Ecimovica o njoj!

Nedavno su internetom kružile fotografije na kojima jasno vidimo da se Millie Bobby Brown drži za ruku sa nekim momkom. Taj momak je ni manje ni više nego sin Jon Bon Jovija, Jake Bongiovi, i izgleda da se oni zabavljaju. Verujemo da je mrtva trka momaka oko ove lepe mlade glumice, a sada internetom kruže objave TikTok zvezde Huntera Ecimovica koji je prvo tvrdio da je u vezi sa Millie, a sada čak i širi negativne komentare o njoj. Millin tim ne dozvoljava ovakvo ponašanje pa su Hunteru i grubo odgovorili!

Hunter je na Instagram Liveu u ponedeljak govorio o seksualnoj vezi njega i Millie i tvrdio je da je prošle godine živeo u njenoj kući čak osam meseci. Ovakve laži potresle su njen tim koji je odmah skočio u akciju.

“Umesto da se sa njim uključimo u javni diskurs kroz štampu ili društvene mreže, preduzećemo jače mere kako bismo bili sigurni da će on prestati sa ovakvim ponašanjem zauvek.“ rekao je tim.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Millie Bobby Brown

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Millie Bobby Brown otkrila da je svog momka upoznala preko Instagrama: Bili smo prijatelji neko vreme, a onda, šta da kažem?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.