Neprijateljski poziv: Rodrigo De Paul se posvađao sa Tininim ocem preko telefona!

Ovih dana se naširoko spekulisalo da će Tini Stoessel i Rodrigo De Paul raskinuti, a da budemo iskreni, izgleda da će se to zaista dogoditi. Naime, Tinin otac je pozvao Rodriga De Paula, koji je odmah prekinuo vezu, verovatno umoran od svega što se ovih dana o njemu brblja. Takođe, kako bi se što pre odvojio od pevačice, preko telefona se posvađao sa njenim ocem i predstavnikom.

„Rodrigo i Alejandro su se čuli preko telefona, u prilično neprijateljskom tonu, i to je reč koja definiše odnos između oca Tini Stoessel i Rodriga De Paula“, navela je novinarka Luli Fernández. Takođe, Luli je kasnije ispričala da je Rodrigo razmišljao o tome kako da se izvuče iz cele te situacije, koja i te kako utiče na njegovu karijeru.

“Zvao je Mónicu, svoju majku, da joj kaže da mu je dosta te situacije – da ga je nazvao otac Tini Stoessel i da je prekinuo poziv”, otkrila je novinarka.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Neočekivan susret: Tini Stoessel sa bivšim dečkom u istom hotelu!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.