Publika nije oduševljena: Film “Amsterdam” katastrofalno prošao na blagajnama!

Dugoočekivani film “Amsterdam” propao je na blagajnama uprkos ogromnom budžetu od 80 miliona dolara i sjajnoj glumačkoj ekipi među kojima su Christian Bale, Margot Robbie i Taylor Swift. Naime, ovaj film je osvojio samo 6,5 miliona dolara, pateći od loših kritika i pored velikih imena!

Dramski ansambl – u kojem glavne uloge igraju Margot Robbie, Christian Bale, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Taylor Swift i mnogi drugi – otvoren je u 3.005 pozorišta širom Severne Amerike. Uprkos velikoj zvezdanoj moći, publika nije ostala oduševljena, a smatra se da je ovo jedan od najgorih debija u karijeri Davida O. Rusella, reditelja filma. Takođe, prošao je još gore na stranim tržištima.

Inače, “Amsterdam” je na blagajnama pobeđen i od strane “Lyle, Lyle, Crocodile”, mjuzikla zasnovanog na dečijoj knjizi Bernarda Wabera u kojem Shawn Mendes daje glas kompjuterski generisanom reptilu. Sam mjuzikl se takođe nije proslavio – otvorio se u 4.350 bioskopa za sumornih 2.643 dolara po ekranu, što nije baš tako sjajno.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Raznobojno i estetično: Taylor Swift konačno pokazala kolekciju odeće sa Stellom McCartney!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.