Dobro se slažu: Gigi Hadid i Zayn Malik su u mnogo boljim odnosima nego ranije!

Prošlo je skoro godinu dana od dramatičnog raskida Gigi Hadid i Zayna Malika, ali bivši par je sada u mnogo boljim odnosima. Prema novom izveštaju, oni odlično rade svoj posao i sjajno se staraju o svojoj dvogodišnjoj ćerki Khai.

Gigi je naizgled ostala sama od raskida, ali je bilo izveštaja da se zabavlja sa holivudskim glumcem Leonardom DiCapriom. Usred glasina, insajder je za Us Weekly rekao da se Gigi bolje slaže sa Zaynom. „Gigi je u boljim odnosima sa Zaynom i dobro im ide u zajedničkom roditeljstvu“, navodi izvor.

Ovaj novi izveštaj saznajemo nakon što je insajder za In Touch Weekly preneo da Zaynu nije sve jedno što se Gigi viđa sa Leonardom: „Zayn se nadao da će ponovo osvojiti Gigi i oseća se loše sada kada je tu Leo. Iako je hrabar, teško mu je da svari vesti o Giginoj i Leoovoj romansi.” Međutim, prema rečima insajdera, ona jako voli Lea i zainteresovana je da nastavi vezu sa njim.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Zayn Malik doživeo nezgodu: Automobil prešao preko njegovog stopala!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.