Leonardo DiCaprio se zabavlja sa Gigi Hadid? Glasine iz dana u dan samo pljušte!

Ovih dana se šuška o tome da je holivudski glumac Leonardo DiCaprio tajno viđao manekenku Gigi Hadid nakon njegovog raskida sa dugogodišnje devojkom Camilom Morrone. Kako prenosi Life & Style, Leonardo se nekoliko puta viđao sa manekenkom, koja je “upravo njegov tip”!

„Leo i Gigi su se povezivali nekoliko puta ovog leta“, rekao je insajder, a zatim dodao: „Poznaju se nekoliko godina. Super su privučeni jedno drugom“. Izvor dalje napominje da par verovatno neće ozvaničiti stvari među njima u skorije vreme: “To je ležerno i nije stalna stvar. Ali imaju mnogo zajedničkih prijatelja”. Takođe, drugi izvor navodi da su njih dvoje samo bliski prijatelji!

Inače, Leonardo i Camila Morrone su navodno raskinuli “preko leta” nakon što su počeli da se zabavljaju prvi put 2017. godine. Što se tiče razloga zašto je njihova veza prekinuta, izvor je ranije napomenuo: “Leo i Camila su pravili pauze u proteklih nekoliko meseci. Pitanje je odluke da li su u njoj na duge staze ili će samo dozvoli da nestane.”

Autor: Famoza.net

Foto. Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Preslatko: Pogledajte kako su BTS ispratili Jina u vojsku!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.