Nikad joj gore nije bilo: Addison Rae se grozno oseća povodom drame u kojoj su upleteni njeni roditelji!

Ako se pitate kako se Addison Rae oseća povodom ove veoma javne i žestoke drame svojih roditelja, odgovor nije sjajan. U suštini, situacija ne može biti gora!

Kako navodi Page Six, Addison je “užasnuta” nedavnim naslovima o Sheri Easterling i Montyu Lopezu, “i videla je kako njeni roditelji prolaze kroz mnoge uspone i padove tokom godina, ali sve što se trenutno dešava bilo je posebno teško za nju.” Bilo je to dramatičnih nekoliko meseci za Sheri i Montya, koji su se razveli zbog njegove navodne veze sa jednom mlađom ženom. Nakon toga, Addison je prestala da prati oba svoja roditelja, a sada Sheri izlazi sa 16 godina mlađim momkom Yungom Gravyem.

U međuvremenu, Monty je odlučio da prozove Sheri na Instagramu, grubo napisavši: „Hvala Yung Gravy što si uzeo ostatke. Radije bih provodio vreme sa svojom ćerkom i dvoje unučadi koje me je Sheri Nicole naterala da napustim kao dete da bih bio uz nju! Nikada ne dozvoli da te žena natera da biraš između nje i tvog deteta!”

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Addison Rae odgovara na tračeve da se rešila starih prijatelja zbog slave!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.