Još uvek uživa u nezavisnosti: Kendall Jenner priznala da nije spremna da postane mama!

U nedavno objavljenom trejleru za drugu sezonu emisije “The Kardashians”—koja će premijerno biti prikazana 22. septembra—Kendall Jenner je priznala da nije baš spremna da postane mama. Dok se njena mlađa sestra Kylie žalila da joj je potreban noćni izlazak kada je bila trudna sa svojim drugim detetom, Kendall je naizgled zahvalna na svojoj nezavisnosti.

„Potreban mi je noćni izlazak “, rekla je Kylie svojoj sestri. “Nisam izlazila skoro godinu dana.” Tizer se zatim preseca na Kendall u ispovedaonici: „Ovo je za mene definitivno veliki trenutak kontrole rađanja“, rekla je ona. “Mnogo je.” Još u aprilu, mlada manekenka j za E! Daily Pop priznala da ju je mama Kris Jenner nemilosrdno pritiskala da osnuje porodicu.

Kako je objasnila, Kris bi joj samo nasumično poslala poruku sa rečima: “Mislim da je vreme”, a onda bi Kendall rekla: “Zar ovo nije na meni?!” Sve u svemu, Kendall je srećna što je za sada samo tetka.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Kendall Jenner ponovo fotošopirala svoje izazovne slike na Instagramu?
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.