Uhapšen muškarac koji je upao u kuću Selene Gomez!

Jedan obožavalac pokušao je da dođe do Selene Gomez kada je u nedelju ujutro preskočio ogradu njenog doma u Los Anđelesu. Pevačicino obezbeđenje uspelo je da uhvati čoveka na delu oko 1 ujutru, kako prenosi TMZ. Srećom, Sel u to vreme nije bila u rezidenciji, policajci su odmah pozvani, a uljez je kasnije osuđen za upad.

Ovo nije prvi put da neko pokušava da upadne u pevačicin dom – pre nekog vremena drugi osumnjičeni je pokušao isto, zapalivši dušek ispred njenog imanja. Jedan medij je potvrdio da je ta osoba napisala ime zvezde u nešto što je izgledalo kao krv pre nego što ga je zapalila. Taj momak je takođe priveden od strane policije Los Anđelesa, a na sreću, Selena ni tada nije bila kod kuće.

U međuvremenu, mlada pevačica uživa u Francuskoj, gde promoviše svoju kozmetičku liniju, a samo dva dana pre pokušaja provale, glumica je na Instagramu podelila fotografije iz Pariza. U opisu objave napisala je: “Bonjour iz Francuske.”

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Selena odlazi sa društvenih mreža, ne želi da podrži Izrael
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.