Nepokolebljiva i oprezna: Selena Gomez priznala da ne veruje ljudima!

Selena Gomez je nedavno razmišljala o svojoj sposobnosti da uđe u lik Mabel—opake mlade žene koja pokušava da reši misteriju ubistva sa svojim komšijama, koje igraju Martin Short i Steve Martin⁠. Iako bi ulazak u stambeni kompleks opterećen ubistvima mogao biti nova teritorija za Sel, kanalisanje Mabelinog ponašanja nije ništa neobično za nju.

„Biti nepokolebljiv za mene nije strano“, priznala je ona u intervjuu za britanski The Sunday Times. „Većinom vremena ne verujem ljudima“. Međutim, dok je Selena pronašla sebe u Mabelinoj ličnosti, ona povlači crtu u tome – u maju je podelila svoje oklevanje da učestvuje u drugoj sezoni serije, čija je premijera zakazana za 28. jun.

„Lično, želim da budem oprezna“, objasnila je. „Volim da sam Mabel i volim što je ona deo mene, ali nije nužno ja.” Doduše, jedina stvar u koju je Selena sigurna u vezi sa Mabel jeste sledeća – njena priča u drugoj sezoni je trijumf nad prvom sezonom (ako je to uopšte moguće): „Uz moje puno poverenje u svoje telo, ovo je milion puta bolje od prve sezone“, rekla je ona. “Zaista imamo dobro uklopljenu glumačku ekipu, baš je raznolika. Bićete iznenađeni.”

Pročitajte još  Hoće li Martina Stoessel nestati sa scene i može li nam doći Selena Gomez? Famoza TV #30

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.