Justin Bieber nije jedini: Ferrari Kim Kardashian zabranio kupovinu svojih automobila ograničene serije!

Super rijaliti zvezda Kim Kardashian nedavno je obišla svoju vilu Kalabasas vrednu 60 miliona dolara u Kaliforniji kao deo intervjua za Vogue-ovu seriju „Objects of Affection“, koji je uključivao kratak pogled na njenu kolekciju luksuznih automobila. Zanimljivo je da je u Kiminoj garaži vrednoj više miliona dolara upadljivo nedostajao Ferrari.

Pa, nedavne glasine koje su kružile internetom sugerišu da poznata američka medijska ličnost zapravo ne može da kupi Ferrari jer je stavljena na crnu listu ikone italijanske marke. Ovo dolazi nakon nedavnih novinskih izveštaja u kojima se navodi da je kanadskom pevaču Justinu Bieberu takođe Ferrari zabranio kupovinu svojih automobila, pridruživši se slavnim ličnostima poput Floyda Mayweathera i Nicolasa Cagea. U većini slučajeva, Ferrari se uzdržava da javno govori o takvim stvarima, osim ako na kraju tuži pojedinca (da, Ferari to radi). Međutim, italijanski proizvođač superautomobila je ovog puta zapravo odlučio da razjasni svoju poziciju.

Pa, glasine su delimično tačne! Portparol Ferraria otkrio je španskom listu Marca da italijanska marka zapravo ne zabranjuje pojedincima i ne stavlja ih na crnu listu da kupuju njegove automobile. Međutim, postoji caka! Poznate ličnosti poput Kim i Justina moći će da kupe samo modele kao što su Roma i predstojeći SUV Purosangue. Ograničeni modeli proizvodnje i ekskluzivni Ferrari njima neće biti dostupni. U stvari, pojedinac mora da poseduje nekoliko serijskih Ferraria da bi se zaista kvalifikovao za podnošenje prijave o nameri da kupi model ograničenog izdanja.

Zapravo, nije teško naljutiti legendarnu italijansku marku. Ferrari veoma ozbiljno shvata imidž i poziciju svog brenda i postavio je niz pravila i smernica koje vlasnici moraju da poštuju. Kršenje ovih uslova može odmah privući pažnju proizvođača superautomobila i osoba bi se mogla suočiti sa zabranom (barem kupovine ekskluzivnih modela). Što je još gore, kompanija bi mogla čak i preduzeti pravni postupak protiv pojedinca. To se dešavalo nekoliko puta u prošlosti.

Pročitajte još  Ni životinje ne štedi: Khloe Kardashian objavila fotošopiranu fotografiju svoje mačke, pa pokupila kritike!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.