Isplivali novi detalji romanse između Tini Stoessel i Rodriga De Paula!

Već neko vreme se govori o navodnoj romansi između Rodriga De Paula i Tini Stoessel, a čak se pominjalo da je to razlog njegovog raskida sa manekenkom Camilom Homs. Tini i Rodrigo su i dalje u vrtlogu različitih spekulacija, naročito nakon što je nekoliko bliskih prijatelja istaklo da su organizovali neke sporadične sastanke.

Sada, osoba zadužena za otkrivanje detalja o tome kako su se ti sastanci odvijali bila je Karina Iavicoli. Ovog petka u emisiji El Trece ” Los Socios del Espectáculo” potvrdila je glasine o navodnoj romansi između Tini Stoessel i Rodriga De Paula i da bi ona bila završena u Madridu njenim putovanjem na Stari kontinent.

„Počeli su da sviđaju jedno drugom, bili su zajedno, ali su se onda distancirali, jer je Tinin otac hospitalizovan. La Finca je zemlja u kojoj su se njih dvoje ponovo sastajali. Ona se dovezla biciklom do njega“, rekla je, priznajući kako se sve dogodilo. Naravno, sve ovo treba uzeti sa rezervom, jer su Rodrigo i Tini ti koji će potvrditi romansu, ako je uopšte ima.

Pročitajte još  Tini Stoessel nikad iskrenija: Dijagnostikovana mi je depresija!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

3 thoughts on “Isplivali novi detalji romanse između Tini Stoessel i Rodriga De Paula!

  1. Ne znam zasto pisete ovoliko o romansi koja ni ne postoji, pravi ste tabloid za pisanje lazi, neistina i izmisljotina. Katastrofa…

      1. Skoro ste je prakticno nazvali "rasturacicom brakova" i predstavili kao da se Rodrigo rastao od zene zbog nje, sto je velika neistina. Barem ne pisite te dramaticne naslove i ne trazite dlaku u jajetu kad je nema. Ova romansa ne postoji, a vi ste pravi tabloid kome je cilj samo vise pregleda. Vise ni vi niste ono sto ste bili nekada…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.