Izmučen, ali živ: Tinin tata izašao iz bolnice!

Alejandro Stoessel, tata Martine Stoessel mesec dana proveo je u bolnici, a nakon što je doživeo unutrašnje krvarenje. Njegovo stanje bilo je toliko loše da je on dva puta bio operisan, a nekoliko dana proveo je u komi. Ipak, on se uspešno oporavlja i pušten je kući!

Tini je o tome obavestila svoj fandom rečima, “Vratio se kući! Hvala ti, hvala ti, hvala ti!” Na slici možemo videti koji je vidno izmučen i mršav, ali i sa osmehom na licu! Da je dobro, on je potvrdio i na Twitteru gde se zahvalio svima koji su mu spasili život. “Hvala svim profesionalcima! Dobio sam drugu šansu! Večno ću vam biti zahvalan. Mojoj porodici takođe, bez vas ne bih uspeo.”

Iako mediji vole da dramatizuju stanje, Alejandro je zaista bio blizu da nas napusti. Njegov odlazak u bolnicu došao je u poslednjem trenutku, a niko od lekara nije mogao da kaže da li će on preživeti ili ne. Tini je već imala tragedije u životu, s obzirom da je njen stric Rodolfo iznenada preminuo.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini o raskidu: Nedostaje mi Pepe, dala sam sebi prostor da plačem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.