Učvrstile prijateljstvo: Olivia Rodrigo i Charli D’Amelio imaju iste tetovaže!

Olivia Rodrigo ima iste tetovaže kao svoje prijateljice – glumica Iris Apatow i TikTokerke Charli D’Amelio i Avani Gregg! Obožavaoci su to saznali u sredu kada je Charli objavila video snimak u salonu za tetoviranje na svom TikTok nalogu.

Ove tetovaže je mlada influenserka pokazala iste nedelje kada je objavljen Olivijin dugoočekivani dokumentarac “driving home 2 u”, koji detaljno opisuje njen put do mega zvezde sa albumom „SOUR“ . Charli je ovaj video snimak podelila svojim milionskim pratiocima na TikToku i pokazala kako se sve one dobro zabavljaju dok pokazuju svoje tetovaže. Devojke su u završnom snimku otkrile da su istetovirale smajlije i srca na kažiprstima.

Ovakve tetovaže se pozivaju na trend iz 2010-ih koji je doživeo porast. One su postavljenje na unutrašnju stranu prstiju, a obožavaoci u komentarima nisu mogli da ne istaknu svoje divljenje. Izgledalo je da su se mlade devojke lepo provodile dok su na neki način još više učvrstile prijateljstvo.

@charlidamelio @avani @irisapatow @livbedumb @mezafram ♬ Just a Cloud Away – Pharrell Williams

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Da li je bolji od prethodnog: Izašao je novi merch Olivie Rodrigo!

Foto: Instagram/Olivia Rodrigo

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.