Charli D’Amelio dobila glavnu ulogu u novom trileru “Home School”!

Charlie D’Amelio potpisala je ugovor za glavnu ulogu u novom trileru “Home School”. Ona će igrati Miru, 17-godišnjakinju koja se seli u drugi grad da živi sa svojom tetkom nakon što joj majka umre. Nakon što stigne u grad koji izgleda kao previše savršen, Mira ubrzo otkriva da su smrt njene majke i njena sopstvena budućnost natprirodno isprepleteni.

„Čim sam pročitala ‘Home School’, znala sam da je za mene. Povezala sam se sa likom, Mirom, pričom, scenarijem i ekipom. Znala sam da, ako ću da snimam film, mora da bude nešto zabavno, nervozno i sveže“, rekla je Charli. „Iako će uloga sigurno biti izazovna i naučiće me da glumim i postanem Mira, to je zabavna vožnja i trebalo bi da bude uzbudljivo praviti i gledati. Takođe sam želela da budem sigurna da sam okružena odličnim timom.”

Charli je prva TikTokerka koji je prikupila 100 miliona pratilaca, a stekla je globalnu slavu nakon što je 2019. objavila plesne video snimke na toj platformi. Od tada je svoj uspeh prenela u druge poduhvate, pojavljujući se u reklami za Super Bowl 2020. godine i u muzičkom spotu Jennifer Lopez. U septembru prošle godine, Hulu je pokrenuo “The D’Amelio Show”, dokumentarni serijal sa Charli D’Amelio i njenom porodicom, koji je već izabran za drugu sezonu. Charli je takođe kreirala sopstvenu liniju odeće Social Tourist i sarađivala je sa velikim modnim brendovima, uključujući Louis Vuitton i Prada.

Pročitajte još  Dixie i Charli D'Amelio: Imamo strah od novinara!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Charlie D’Amelio

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

One thought on “Charli D’Amelio dobila glavnu ulogu u novom trileru “Home School”!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.