Sumnja se: Fanovi veruju da su Shawn Mendes i Camila Cabello ponovo zajedno!

Otkako su najavili svoj raskid u novembru, sada, dva meseca nakon prekida veze, oni se ili igraju našim srcima ili žive ove reči u njihovom naijistinitijem obliku – jer da, Shawn Mendes i Camila Cabello se zvanično druže. Oni nisu dali najnovije informacije o statusu njihove veze u ovoj fazi, ali jedno je sigurno – ponovo se viđaju.

Dokaz se prvi put pojavio u anonimnoj objavi na Instagramu o slavnim tračevima. Izvor je napisao: „Video sam Camilu i Shawna kako šetaju svog psa u parku i izgledali su prilično prisno. Oni su takođe seli na klupu u nekom trenutku i držali se za ruke, ali verovatno samo na prijateljski/utešni način.“ Izgleda da se par zaista druži, a da li su prijatelji ili nešto više – ostaje nam da saznamo.

Prošlo je skoro dva meseca otkako je raskid zvanično objavljen. Njihov najnoviji susret svakako dokazuje da su barem u dobrim odnosima. U svakom slučaju, srećni smo zbog njih.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Jasminin test ličnosti: Koji slavni momak je savršen za tebe?
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.