Da li ste znali: Zendaya je bila jedna od plesačica Selene Gomez u reklami!

Verovali ili ne, Zendaya je bila rezervna plesačica Selene Gomez u reklami za Sears, zajedno sa još nekoliko dece. Svaki glumac ili glumica počinje odnekud, a za glumicu “Spider-Man: No Way Home”, to negde bilo je prilično sjajno. Sada je postala poznata širom sveta po svojim spektakularnim nastupima u filmovima.

Njen najnoviji film, “No Way Home”, postao je film sa najvećom zaradom u 2021. godini i sakupio je preko 1,3 milijarde dolara na blagajnama širom sveta. Osim nje, u filmu glume Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Jacob Batalon i mnogi drugi glumci.

Još 2013. godine, Zendaya je za časopis J-14 razgovarala o vremenu kada je bila rezervna plesačica Selene Gomez u reklami za Sears. “To je smešna reklama, a tako je čudno reći da je kasnije Ross Lynch bio u njoj, Leo Howards takođe – a mi ostali smo bili rezervni igrači, čak nismo bili ni glavna deca”, rekla je glumica. „Smešno je odakle su stvari krenule, i kul je početi od malog“, nastavila je Zendaya.

Pročitajte još  Selena Gomez: Justinov onlajn flert oterao ju je u Niallovo naručje!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zendaya

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.