Ko to može da odbije: Tom Holland i Zendaya pozvani da budu domaćini ovogodišnje dodele Oskara!

Tom Holland je ove praznične sezone obilazio razne medije sa svojom zvezdicom “Spider-Man: No Way Home”, Zendayom, i jasno je da su njih dvoje divni zajedno, sa ili bez scenarija. Od maštanja o pridruživanju glumačkoj ekipi “Euphorie” do tumačenja nadolazećih Marvelovih zlikovaca, Tom i Zendaya su definicija dinamičnog dua — zbog čega uopšte ne čudi da neki fanovi navijaju za to da par bude domaćin ovogodišnje dodele Oskara.

U nedavnom intervjuu za The Hollywood Reporter, Tom je upitan šta misli o tome. U početku, glumac je ponizno odbio, navodeći svoj zauzet raspored kao razlog zašto možda neće moći da bude domaćin. „Možda u budućnosti, ali iskreno, trenutno sam previše zauzet“, objasnio je glumac, pa dodao: Volim takve stvari, volim da budem pod pritiskom i da radim sve što je neprijatno, tako da me to zanima, ali jednostavno nemam vremena.”

Međutim, nakon što je njihov intervju završen, Tom se izgleda predomislio i priznao da bi voleo da vodi dodelu Oskara, ako ga pitaju: “Pa da, ako me zatraže, ja bih, i bilo bi veoma zabavno. Zaista bih uživao.” Pored toga, rekao je da će Zendaya verovatno propustiti ovu priliku, a nama preostaje da strpljivo sačekamo i vidimo da li će se ovaj par iz snova pojaviti na crvenom tepihu.

Pročitajte još  Zendaya: Ponosna sam što sam Afroamerikanka!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tom Holland

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.