“Stilista joj namestio”: Kendall Jenner pocepala haljinu na venčanju

Poznato je da se njena polusestra Kim Kardashian udavala tri puta, što znači da Kendall Jenner nikada ne bi skretala pažnju na sebe tokom venačanja ili bar pretpostavljamo da ne bi. Ali, izgleda se desilo poptuno suprotno. Manekenka je to uradila prošle nedelje, kada je sa svojim koleginicama Hailey Bieber i Bellom Hadid bila na venčanju influenserke Lauren Perez.

Naime, zvezda „Keeping Up With The Kardashians” je nosila jednostavnu plavu haljinu kao deveruša na ceremoniji na plaži, a nakon toga je zabrljala stvari na recepciji u hotelu Setai. Na slikama snimljenim na Instagram Stories, Kendall pokazuje svoje trbušnjake i, pa, druge stvari u crnom kroju, osim oskudne haljine.

Ispod jedne objave sa natpisom „Kako Kendall ide tako na venčanje…“ mnogi su se složili: „Ne radi se čak ni o tome da ‘izgledaš bolje od mlade.’ Tako je neukusno i nezgodno za nošenje na venčanju. ” U njenu odbranu, ljudi koji su pisali ove komentare možda ne poznaju dovoljno modu u Majamiju. Ta haljina u stilu bikinija, ako se tako može nazvati, standardna je za te krajeve.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ronaldo vlada Instagramom, Kendall ispred Selene!

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.