Miranda Cosgrove: Imam rupu u nozi nakon nesreće!

Miranda Cosgrove doživela je pre tačno deset godina nesreću zbog koje je morala na operaciju. Ipak, ono što je bizarno jeste što je ona nakon toga otkrila da ima rupu u nozi. Kako ona ističe, do danas nije zvanično poznato zbog čega se to desilo.

Naime, 2011. Miranda je sa ostatkom “iCarly” ekipe bila na turneji, a nakon sudara autobusa u kome je bila, ona je doživela ozbiljnu povredu članka. Iako su je lekari potom uspešno operisali, Miranda je nakon uklanjanja gipsa primetila da se desilo nešto čudno!

“Bilo je to jako čudno, jer kad sam se probudila, imala sam gips na sebi, ako mekani gips, a posle sam ga uklonila”, priča ona. “U tom momentu, primetila sam da imam rupu u nozi. Pitala sam doktore da mi objasne šta je to, a oni su mi govorili da nisu oni to napravili.” Kako glumica dodaje, rupa se nalazila na oko 12 cm iznad njenog članka, praktično na sredini noge. Vremenom, pojavila se krasta i rana je zarasla, ali misterija je ostala.

Miranda kaže kako je mnogo godina kasnije dobila odgovor koji se čini najbliži istini. “Meni se čini da ovo ima smisla”, rekla je ona. “Fizikalni terapeut mi je rekao da lekari nekad moraju da isuše krvi iz noge tokom operacije, a onda probuše rupu kako bi to popravili”. U prevodu, na taj način telo dobije signal kako treba da popravi samo sebe. Ipak, zašto to niko od lekara u bolnici nije znao da joj kaže, ostaje pitanje.

Pročitajte još  Drugarice zauvek: Miranda i Jennette zajedno slave Noć veštica!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Miranda Cosgrove

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.