Neobično: BTS i Coldplay objavili spot za duet “My Universe”!

K-pop grupa BTS je već priznata na stranom tržištu i dueti sa slavnim ličnostima iz sveta za njih nisu nepoznati – Coldplay je grupa kojoj je BTS svakako zapao za oko, pa je došlo do dueta “My Universe“, za koji je konačno objavljen i spot pre tri dana!

Spot će vam se dopati naročito ako volite naučnu fantastiku i planete, jer je “My Universe” potpuno van univerzuma! U spotu se svakako pojavljuju i Coldplay i BTS, i kvalitet je u stilu drugih K-pop spotova. Singl pak pripada pre svega Coldplayju i Chrisu Martinu, jer ova grupa je snimila duet za sopstveni album koji će svetlost dana ugledati 15. oktobra.

Momci su predstavili pesmu i na svetskom događaju zvanom Global Citizen Live, za koji je nastupilo mnogo slavnih faca poput Lizzo, Maneskin, Shawna Mendesa, Camile Cabello i mnogih drugih. Kako vam se dopada “My Universe”? Da li vam se sviđa što su momci uneli u pesmu duh svog jezika?

Autor: Famoza.net

Foto: YouTube Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS caruje, Louis Tomlinson iznenada stigao do samog vrha!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.