Najekstremniji BTS fan kupio 5000 primeraka istog magazina!

I dok je BTS u karantinu kao i ostatak sveta, njihov fandom se ne smiruje, kao što se ni ranije nikada nije smirivao – BTS ima jedan od najluđih fandoma na svetu, spremnih na apsolutno sve, samo da udovolje svom omiljenom bendu i stave ih na prvu poziciju u svakoj kategoriji ikada! BTS se inače jako mudro bori protiv korona virusa kao i ostale zvezde, pa su otkazali ostatak nastupa iz bezbednosnih razloga – to znači da fandom neće uskoro videti momke uživo, ali njihova muzika je svakako uvek tu!

I dok fanovi BTS-a širom sveta ubijaju dosadu strimovanjem muzike omiljenog benda (što i momcima svakako ide u prilog), jedan ekstremni fan došao je na još originalniju ideju kako da se ne dosađuje! Naime, pripadnik BTS Armyja iz Engleske koji se zove Oli London uopšte ne kupuje panično toalet papir, dezinfekciona sredstva i brašno, već za njega “zalihe” u doba korona virusa znače kupovina 5000 komada časopisa KJou, koji se bavi isključivo K-pop muzikom a trenutno na naslovnici ima upravo BTS!

“Toliko mi se sviđa Jiminova faca ovde da sam naručio 5000 primeraka” napisao je Oli, koji je inače u svetu već poznat po operacijama koje je vršio i za koje je dao enormnu sumu novca samo da bi bio što sličniji Jiminu. Pomalo ekstremno, zar ne?

Pročitajte još  BTS u Srbiji: Crne i bele prognoze - koje se vama čine verovatnijim?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Najekstremniji BTS fan kupio 5000 primeraka istog magazina!

 1. Famozo želim vam nešto reći
  Kao pripadnik BTS Armya i ostali Army širom svijeta znaju jednu stvar i svi se sa tim slažu
  Oli London nije fan BTS-a.
  Mi ga Army ne prihvaćamo
  On nije njihov fan , on je samo zaluđenik za Jiminom, toliko je lud da se čak vjenčao sa Jiminovom statuom u januaru ove godine i napisao na twitteru " Jimin se smiješio cijelo vrijeme tokom našeg vjenčanja"
  Ubuduće da znate

 2. Nemam pravo da odredjujem ko je fan a ko ne ali Oli London se ne može nazvati time.On je samo zaludjen Jiminom…Venčanje sa statuom je nešto besmisleno kao i ovo (Samo zbog Jimina je kupio sve ovo).Molim vas da ga ne nazivate Army jer nijedan Army se ne bi tako ponašao…😕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.