Addison Rae jasno poručuje: Ne podržavam Trumpa!

Addison Rae skuplja za sobom hejt gde god se pojavi, i živeti na takav način definitivno nije lako. Da sve bude još gore, od raznih priča je teško i uopšte se odbraniti, a naročito od drame da influenserka pripada republikancima – biti na republikanskoj strani u Americi je više od kontroverze.

Zbog njenog pozdrava sa Donaldom Trumpom na UFC-u, Addison je izgubila hiljade pratilaca i dobila brdo uvreda, ali ona se konačno brani i govori da nema ništa sa njegovom strankom. “Ja Trumpa ne podržavam, ali ne osuđujem ni ljude koji to rade. Ipak, retka je prilika sresti bivšeg predsednika i imati mogućnost da mu priđete, složićete se sa mnom” priznaje Addison.

“Ta mogućnost je prosto bila čudna, a on je bio jako ljubazan. To što sam se pozdravila sa njim ne govori ništa o mojoj podršci stavova te ličnosti” ogradila se influenserka. Problem je što tračevi o njenoj republikanskoj strani kruže još od prošle godine kada je isplivala lažna vest o njenom odlasku na izbore, ali očigledno su sve to samo laži.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Addison Rae

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Addison Rae proziva bivše devojke Brycea Halla u izazovu!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.