G.I. Joe – Zmijske oči od 22. jula u bioskopima!

U filmu G.I. Joe – Zmijske Oči glavni lik Zmijske Oči tumači Henri Golding, tvrdoglavi samotnjak je primljen u drevni japanski klan, Arašikage, nakon što je spasio život nasledniku. Po dolasku u Japan, Arašikage uče Zmijske Oči tajnama nindža ratnika, ali mu pružaju i nešto za čime je dugo žudeo. Tu je našao i svoj dom. Međutim, kada tajne iz njegove prošlosti budu otkrivene, Zmijske Oči će morati da prođe ispit savezništva i časti, čak iako to znači gubitak poverenja onih njemu najbližih.

Film je zasnovan na likovima G.I. Joe, a u istom se pojavljuju i Endrju Kodži, kao Olujna Senka, Ursula Korbedo, kao Baronica, Samara Viving kao Skarlet, Haruka Abe je Akiko, Tahehiro Hira je Kenta i Iko Uvais, kao Čvrsti majstor.

Ovaj naslov prikazivaće se u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, CineStar Ada Mall Beograd, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Vilin Grad Niš, Cine Grand Niš, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Aleksandar Lifka (Subotica), Otvoreni univerzitet Eurocinema (Subotica), Bioskop Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture (Čačak), Leskovački kulturni centar, LM (Šabac), Centar za kulturu (Požarevac), Centar za kulturu (Mladenovac), Centar za kulturu (Smederevo), Centar za kulturu (Bor), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Kulturni centar (Vrbas), Centar za kulturu (Kovin), Centar za kulturu (Stara Pazova), Kulturno-obrazovni centar (Gračanica), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  G.I. JOE – ZMIJSKE OČI (SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS) od 22. jula u bioskopima!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.