Da izbegnu 0 poena: Jessie J bi mogla da predstavlja Englesku na Evroviziji!

Evrovizija je ove godine privukla više pažnje nego ijedna druga – i u našem regionu je oborila rekorde gledanosti, u svetu se šire zanimljivi mimovi, a pobednici iz Italije, grupa Måneskin, došli su do svetskih zvezda poput Miley Cyrus. Engleska je privukla pažnju po velikom debaklu – 0 poena i od žirija i od publike. Vreme je da ta zemlja iz korena menja prilaz Evroviziji!

Kako prenosi Mirror, Engleska bi 2022. godine mogla da pošalje na ovaj šou pravu i realnu svetsku zvezdu, a to je Jessie J! “Tim očajnički pokušava da nađe pravu zvezdu za Evroviziju nakon ovogodišnjeg srama. Jessie je prava za to, ona je sila u Evropi, ali je pitanje da li će ona izdvojiti vreme za ovo” prenose izvori.

Jessie bi zaista bila dobar izbor, ali pevačica priprema novi album u ovom momentu, tako da bi možda u vreme sledeće Evrovizije bila ozbiljno zauzeta! Mislite li da bi ovo bilo idealno rešenje da Engleska prestane da rezerviše za sebe dno liste?

Pročitajte još  Počinje glasanje: Zadajte Ryanu novi crtež!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jessie J

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.