“Briši to!”: Kylie Jenner nezadovoljna fotkom koju je objavila Kim!

Kylie Jenner odavno bije glas da se sva izoperisala, pa nije bila preterano srećna nakon što je Kim Kardashian na svoj Instagram objavila fotku iz 2009. godine. Na njoj su Kim, Khloe, Kylie i Kendall, i nije uopšte teško primetiti koliko su se neke od njih promenile!

View this post on Instagram

Babies at Benihana 🥰

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

View this post on Instagram

Babies at Benihana 🥰

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

To se pre svega odnosi upravo na Kylie i Khloe za koje je vidljivo da su imale dosta intervencija na svom licu, dok Kim ima totalno drugačiji imidž. Jedino se za Kendall može reći da ništa nije dirala na sebi, a prirodna lepota donela joj je i status najplaćenije manekenke na svetu. Naravno, ovakve fotke uvek pokreću debatu, ali je Kylie makar bila duhovita, pa kako prenosi Daily Mail, u komentaru je ostavila samo “Briši to!” Kim joj je odgovorila “Da te isečem sa slike?” a Kylie je uzvratila sa, “Apsolutno”.

Kylie je ovog vikenda u centru pažnje i to ne svojom voljom, a sve zbog toga što je reper Tory Lanez pominje na svom novom albumu. Ovo je posebno interesantno jer je Tory upucao svoju devojku Megan Thee Stallion u stopalo nakon žurke kod Kylie. Tako barem tvrdi Megan dok je reper ćutao, sve do sad. On je svoja osećanja iskazao u pesmi “Queen and Slim”, gde repuje, “Ja i Kylie smo još u bazenu, kuliramo, uživamo, bilo je kul. Oboje nismo imali pojma da se tripuješ.” Ove reči deluju da su upućene Megan koja je bila ljubomorna što se Tory ne odvaja od Kylie, iako on tvrdi da su njih dvoje samo prijatelji. Ipak, onda je začinio stvari rečima, “Iako mi se Kylie sviđa, odvojio bih se od nje da sam znao da tebi to smeta. Ti si me pozvala, ali ne mogu da se pravim da me ona ne uzbuđuje.” Nešto nam se ne čini da će Megan biti presrećna zbog stihova!

Pročitajte još  Fanovi grdili kulinarske sposobnosti Hailey Bieber i Kendall Jenner

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on ““Briši to!”: Kylie Jenner nezadovoljna fotkom koju je objavila Kim!

  1. Po meni je sasvim okej da uradiš mali estetski zahvat poput operacije ušiju, nosa, pa čak i umereno povećanje usana, ali što je mnogo, mnogo je 😅

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.