“Ti si anđeo”: Kylie Jenner donirala milion dolara!

Kylie ovakva, Kylie onakva, ali sad kad je teško, rijaliti zvezda i preduzetnica čini prave korake kako bi zaštitila sebe i druge. Osim što ostaje kod kuće i apeluje na druge da čini isto, ona je ovih dana donirala i čitavih milion dolara kako bi pomogla hrabrim zdravstvenim radnicima.

View this post on Instagram

I am speechless, my eyes are filled with tears of joy and my heart is overwhelmed with gratitude. I made a wish to the Universe to gather protective masks for our brave healthcare workers and today my dream came true. One of my patients, a beautiful Living Angel just donated $1,000,000 to help us buy hundreds of thousands of masks, face shields, and other protective gear which we will have delivered directly to our first responders, as too many masks at hospitals are disappearing before making their way onto the faces of our front line heroes. I have never felt more blessed to be a doctor, as helping our brave ER and ICU workers feels just as gratifying as helping my own patients. From the bottom of our hearts, THANK YOU @kyliejenner ❤️. You are my hero. This generous donation will help save many precious lives. Our world is a better place with you in it. I love you so much. Thank you X a million….

A post shared by Dr. Thaïs Aliabadi (@drthaisaliabadi) on

Kylie o tome nije htela da govori, ali jeste doktor Thaïs Aliabadi koji kaže da ne može da dođe sebi od iznenađenja! “Ja sam bez reči, moje oči su pune suza, a moje srce je prepuno zahvalnosti. Molio sam svemir da nam nekako nabavi zaštitne maske za naše hrabre zdravstvene radnike, a danas mi se san ostvario. Jedan od mojih pacijenata, prelepi anđeo donirao je milion dolara da možemo da kupimo na stotine hiljada maski, zaštita za lice i druge opreme koja će biti uručena zdravstvenim radnicima.”

Pročitajte još  Marija Žeželj presrećna: Sedam i po miliona ljudi će videti kako izgledaju devojke sa Balkana!

Nikad se nisam osećao blagoslovenijim otkako sam počeo da radim kao doktor, jer pomagati mojim kolegama me ispunjava koliko i pomagati pacijentima. Iz dna duše, hvala ti Kylie Jenner. Ti si moj heroj. Ova donacija će spasiti dragocene živote. Naš svet je bolji zbog tebe. Mnogo te volim, hvala ti milion puta.” Kylie je videla poruku, pa je samo skromno uzvratila, “Volim te! Hvala ti što za sve što radiš. Ti si anđeo.” Kylie je ne tako davno donirala takođe milion dolara za pomoć divljim životinjama nakon strahovitih požara u Australiji prethodne zime.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on ““Ti si anđeo”: Kylie Jenner donirala milion dolara!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.