Kylie Jenner napravila glupost pa donirala milion dolara

Australija je prethodnih nedelja suočena sa ogromnim požarima, a iako je u pitanju za nas nepojmljivo bogata država, tamošnje vlasti potpuno su nesposobne da je zaustave. To je zato pokrenulo lavinu donacija zvezda među kojima se sad našla i Kylie Jenner, ali tek kad je napravila glupost.

Naime, Kylie koja je prethodnih dana napadana i zbog frizure objavila je Instagram Story upravo o požarima u Australiji i tome kako oni utiču na stanovnike, ali i životinje. Međutim, ona je nakon toga objavila i fotku svojih preskupih Louis Vuitton papuča koje su napravljene od krzna nesrećnih kuna! “Kylie Jenner traži da spasemo koale, a onda objavi sliku papuča od pravog krzna… kako to ima smisla?”, pitao se neko na Twitteru. Kylie je brže-bolje donirala miliona dolara Australiji, a na svojoj strani ima i E! News koji čak tvrdi da je ona proceduru za poklanjanje novca pokrenula i pre spornog storyja. Naravno, to je nemoguće proveriti niti bi to moglo da opravda prilično bahato ponašanje.

I Kyliena sestra Khloe je na udaru, ali za razliku od nje, ona nije htela da prećuti kritike! Nakon što je optužena da je i sama nosila pravo krzno za Novu godinu i da zato nema prava da drži lekcije o tome kako treba da spasavamo životinje po Australiji, Khloe je to poricala u više komentara, a zatim je odlučila ih sve obriše i blokira osobu koja ju je prozivala.

Novac doniraju i brojne druge zvezde – od australijskog košarkaša Bena Simmonsa koji nam je poznat po vezi sa Kylie Jenner, preko Shawna Mendesa koji je pozvao fanove da se takođe uključe ukoliko su u mogućnosti. Kako se najavljuje, narednog meseca biće održan i koncert u Sidneju koji će predvoditi legendarna grupa Queen, a očekuje se da na njemu bude i drugih izvođača iz Australije, ali i ostatka sveta.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.