Michael Clifford (5SOS): Taylor Swift je blokirala moj broj telefona!

gallery-1444748476-57

Australijanci nam otkrivaju neke od svojih najčuvanijih tajni!

U opuštenom razgovoru za portal SugarScape.com, članovi benda 5 Seconds of Summer pričali su i na temu svog dejta iz snova. Tako je Ashton Irwin priznao da mu se sviđa plava vanzemaljka Neytiri iz filma “Avatar”, te dodao, “Voleo bih da zajedno odemo u izlazak s lukom i strelom”, našta se nadovezao Callum, koji je rekao, “I ja sam kao klinac bio zaljubljen u nju!” Michael Clifford je pak otkrio da je cica iz njegovih snova Ariel iz “Male sirene”, dodavši da bi voleo da je izvede “na ribu i krompiriće”.

frufqPN2 JPG

A nakon što je Michael sa oduševljenjem pričao o poznanstvu s rok legendom Davidom Grohlom (“Oduvek je mnogo uticao na nas, tako da je susret s njim bio nešto totalno ludo!”), usledilo je pitanje ko je najslavnija osoba čiji broj imaju u imeniku mobilnog telefona, našta je gitarista i pevač sa šeretskim osmehom na licu uzviknuo: “Taylor Swift je blokirala moj broj!” A objašnjenje za ovaj Tayin čin dao nam je ubrzo Ashton: “To je uradila verovatno zato što si je non-stop obasipao SMS porukama!”

Pročitajte još  Iznenađenje: 5 Seconds Of Summer već krenuli da rade na novom albumu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Michael Clifford (5SOS): Taylor Swift je blokirala moj broj telefona!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.