Stray Kids se vraćaju sa novim hitom “Astronaut” (VIDEO)

K-Pop grupa Stray Kids iznenadila nas je juče novom pesmom “Astronaut”, vrlo interesantnim spotom i, sve u svemu, fantastičnim doživljajem. Elektropop numera, u kojoj članovi grupe repuju i pevaju o tome kako streme ka budućnosti bez straha, poput astronauta, sigurno će postati ogroman hit u skorijoj budućnosti.

Spot odlikuju veseli momenti u kome se članovi igraju, a i oni tamniji gde su oni u kavezima i futurističkom okruženju. Video se završava najmlađim članom I.N. koji sedi na vrtešci, a nakon toga dramatičan natpis “The owners of Cie” pojavljuje se na crnoj pozadini, što najavljuje njihov “Cie: Levanter”, koji bi trebalo da izađe 14. Decembra. Inače ovo je prva pesma Stray Kidsa kao osmočlanog benda, jer ih je nedavno napustio jedan član, o čemu smo već pisali.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Woojin se ne vraća u Stray Kids, otkriva solo planove!
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.