Jorge Blanco: Želim da inspirišem!

Jorge Blanco nastavlja vredno da radi na svojoj solo karijeri pevača i muzici, međutim iako ima velike poteškoće da se probije i dođe do veće publike širom sveta, to ga nije obeshrabrilo da nastavi da se bavi ovim poslom jer kako on priznaje ovo je nešto što istinski voli da radi. Jorge je u novom intervjuu za medij u Ekvadoru pričao upravo o svojoj muzici, kao i šta je zapravo njegov cilj!

Kako Jorge ističe, ideja za prvi album bila mu je da on dobije fizičku kopiju pored digitalne, kao i da poseti zemlje koje poznaju njegovu muziku, kao što je to bio na prethodnoj turneji. Mladi Meksikanac još jednom ističe da sada želi da ljudi upoznaju njega kao ličnost i njegov rad, jer on nije ista osoba kao dok je bio na Disneyju na kome je započeo svoju karijeru glumca i pevača.

“Ne želim da slomim sliku mene kao dečijeg umetnika, želim da dodajem stvari u mojoj karijeri. Sada mogu da koristim svoju muziku za sve generacije. Može biti dete, ili kao fan Bruno Marsa, a takođe i moj fan. Nakon svega, pop nema ograničenje u godinama i volim što postižem to,” objašnjava Jorge. Nakon dugog niza godina u ulozi Leona u popularnoj seriji “Violetta”, on ističe da mu gluma trenutno nije prioritet, već je to muzika. “Nikad neću napustiti glumu, ali želim da posvetim pažnju muzici. Gluma može doneti posao, ali solo karijera ide polako, morate provesti mnogo više vremena i to je moj projekat,” zaključio je Jorge.

Pročitajte još  Famoza music chart #144 - Glasajte za pet omiljenih pesama, jednom dnevno!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Jorge Blanco: Želim da inspirišem!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.