Selena Gomez: Prijalo mi je što su pisali da mi je Cara Delevingne devojka!

PAY-MAIN-cara-Selena

Selena Gomez i Cara Delevingne provele su prošle godine nekoliko zajedničkih dana na obalim Francuske a mediji su odmah od toga napravili priču da su njih dve u vezi! Iako to naravno nije imalo veze s istinom, Sel danas priča da se nije ljutila zbog toga.

“Iskreno, svidelo mi se to. Nije mi smetalo, posebno jer se konačno nije pričalo o drugim ljudima u mom životu, što je divno. Iskreno, ona je neverovatna, vrlo je otvorena i čini i mene otvorenom. Ona je tako zabavna i željna avanture. Nekad to želim u mom životu, sviđa mi se to.” Sel ipak kaže da je odavno shvatila da može da se zaljubi samo u muškarca. “Preispitivala sam sebe, naravno. Mislim da je važno da razmislite o tome ko vas privlači, to je jako važno.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Cara i Zendaya blistale, Paris Jackson promašila ceremoniju: Ovo su najbolja i najgora MTV Movie & TV Awards izdanja!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.