Konačno: O Tini danas pišu Billboard, Rolling Stone i Spotify!

Jun može biti životna prekretnica za Martinu Stoessel! Njen singl “Sad Song” koji je snimila sa švedskim DJ-om Alessom izaziva ogromnu pažnju medija sa engleskog govornog područja, pa se njome bave najslavniji muzički časopis Rollin Stone, britanski Spotify pa i američki Billboard za koji je dala izjavu!

Rolling Stone tako promoviše ovu pesmu a Tini naziva “argentinskom zvezdom u usponu” i navodi da je ona nedavno snimila i pesmu “22” koji bi trebalo da se pojavi na njenom sledećem albumu. U izjavi za Billboard, Tini je istakla da sad sve više izvođača koji stvaraju muziku na engleskom žele da rade sa latino zvezdama.

Takođe, Tini je nakon objavljivanja veze sa Sebastianom Yatrom i novog singla dospela do druge pozicije svetskih trendova na Twitteru, što je neverovatan poduhvat! Mi se ipak nadamo da je sve ovo samo početak.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Konačno: O Tini danas pišu Billboard, Rolling Stone i Spotify!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.