Tužni smo i srećni: Jorge Blanco objavio spot za pesmu “Vamos”

Jorge Blanco objavio je spot za pesmu “Vamos”, lepu letnju numeru koja kombinuje tekst na španskom i engleskom jeziku u kojoj će uživati svi koji vole latino ritmove. Međutim, Jorge još jednom dobija katastrofalnu promociju zbog čega se o ovoj pesmi ništa ne može pronaći u medijima.

Kao što vidite, ovo što Jorge radi je izuzetno kvalitetno u svakom pogledu, on izgleda nikad bolje i pun je optimizma, ali kao da ima vrlo malo podrške, što pokazuje i tek 200.000 pregleda koliko je pesma nakupila za prvih pet dana. Jorge već godinama odlaže i svoju solo turneju i prvi album, a nama ostaje samo da se nadamo da će mu se snovi ostvariti.

Famoza je već više puta kontaktirala Jorgeov tim i zamolila za intervju, ali nažalost, ostali smo uskraćeni za bilo kakav odgovor. S obzirom na to koliko Jorgea nema u medijima, biće da i drugi medij iz “važnijih” zemalja prolaze na isti način.

Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Jorgistima priznanje za najbolji novi fandom, Tinisti najviše porasli!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Tužni smo i srećni: Jorge Blanco objavio spot za pesmu “Vamos”

  1. Naprosto obozavam njegove pesme! Volim nacin na koji peva, ritam… Zao mi je samo zato sto javnost to ne primecuje 🙁 Da njegove pesme peva neki "poznatiji" i popularniji pevac (npr. Justin Bieber, Shawn Mendes, Luis Fonsi, Maluma i mongi drugi…) ove pesme bi bili planetarni hitovi… Barem ja tako smatram i sticem utisak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.