Sunčicin blog: Nekoliko sanjivih pesama! (2. deo)

Ćaos, ponovo. Sunčica je i tu sam sa svojim 101. blogom po redu. Ponovo je lista pesama u pitanju kao tema ovog bloga, ali ovoga puta je u pitanju nastavak sanjivih pesama. Prenekog vremena sam pisala 1. deo ovog bloga, a sada sam konačno odlučila da napišem i drugi deo. Naravno, kao i sve svoje dosadašnje blogove, i ovaj ću započeti sa nekoliko uvodnih reči a zatim prelazimo na samu temu ovog bloga.

U principu, u prvom delu imate većinski objašnjeno o kakvim je pesmama ovde reč, no podsetiću svakako. Ovo su bukvalno pesme za odmor, za uživanje ali takođe i kada ujutru treba da krenete ali pomislite ,,Samo još 5 minuta” nakon zvona alarma koji označava da je vreme da počnete sa aktivnostima za taj dan. Ovoga puta ih ima 20, pošto je prethodni put bilo 30 pesama, pa kako bi ukupno bilo 50 iz ova dva dela. Ako čitate moje blogove, već ste upoznati sa time, no evo. Nisam ih ređala apsolutno ni po kakvom redosledu već sam ih skroz nasumično nabrajala. Neću više dužiti sa ovim uvodnim delom, već hajde da pređemo na samu temu ovog bloga!

Troye Sivan – Dance To This ft. Ariana Grande

Krećemo sa jednom predivnom pesmom, koju bih opisala kao neku za neku opuštajuću vožnju, koja bi poslužila u trenucima kada treba da se razbistre misli.

Lauv – Getting Over You

Sledi pesma koju izvodi Lauv. Skroz je relaksirajuća pesma a opet na trenutke i malo brža tako da zvuči stvarno interesantno.

Carly Rae Jepsen – Run Away With Me

Divna pesma koju izvodi Carly Rae Jepsen i koja se nalazi na njenom albumu ,,Emotion” iz 2015. godine.

The Weeknd – Wasted Times

Ako čitate moje blogove, možda već znate koliko obožavam pesme koje izvodi The Weeknd a ova mi je trenutno jedna od najdražih i nalazi se u okviru njegovog prvog extended playa ,,My Dear Melancholy,” .

Benny Blanco, Halsey, Khalid – Eastside

Ovu pesmu sam već pominjala nekoliko puta, ali pesma je stvarno zaista fantastična i ni sama ne znam šta bih više rekla o njoj.

Ariana Grande – Imagine

Promo singl sa njenog predstojećeg albuma ,,Thank U, Next” koji će (u trenutku kada pišem ovaj blog) izaći za svega nekoliko dana.

Rita Ora – Let You Love Me

Mislim da sam i ovu pesmu već par puta pominjala, no za nju sam saznala skroz slučajno i za stvarno kratko vreme mi je postala jedna od najdražih pesama.

Lady Gaga, Bradley Cooper – Shallow

Zatim još jedna pesma kojom sam jednostavno iznova i iznova sve više oduševljena, a u pitanju je numera iz filma ,,A Star Is Born”.

Khalid – Saturday Nights

Pesma sa njegovog extended playa ,,Suncity”. Pre par dana je izašao i remix pesme, o kom je bilo reči u mom prethodnom blogu o novitetima, inače.

Ruelle – The Other Side

Za ovu pesmu sam saznala putem serije ,,Shadowhunters”. Pesma zvuči fenomenalno i nema se tu šta više reći.

Dua Lipa – Be The One

Ovu pesmu večito opisujem kao jednu stvarno nostalgičnu, a opet tako specifičnu i jednostavno savršenu pesmu.

Ariana Grande, The Weeknd – Love Me Harder

Sledi jedna nešto starija pesma koju izvode Ariana Grande i The Weeknd a izašla je još tokom 2014. godine.

Lana Del Rey – Venice…

Nakon toga, jedna od novijh pesama Lane Del Rey, sa njenog predstojećeg albuma ,,Norman…Rockwell” koji će izaći za svega nešto manje od 2 meseca (u trenutku kada pišem ovaj blog, naravno).

Sabrina Carpenter – Why

Neobično mi je što će za par meseci biti 2 godine otako je izašla ova pesma, a čini mi se kao da je izašla juče. Super pesma, svakako.

Bebe Rexha – Kness

Bebe nam je tokom prethodne, 2018. godine, predstavila album ,,Expectations” a ova pesma je moj prvobitni favorit.

Nick Jonas – Find You

Fantastična pesma koju izvodi Nick Jonas a izašla je pre oko godinu i po dana već sada. Extra pesma, zaista.

Mark Ronson – Nothing Breaks Like A Heart ft. Miley Cyrus

Jedna od mojih omiljenih pesama u ovom trenutku uopšteno, a baš se uklapa uz ovu temu bloga. Mnogo dobra pesma je u pitanju.

Sofia Carson – Ins And Outs

Krivo mi je što ova pesma još uvek nije dobila pažnju koju zaslužuje jer je stvarno vrhunska pesma u pitanju, a izašla je inače tokom leta 2017. godine.

Shawn Mendes – Why

Top pesma. Izvodi je Shawn Mendes a inače nalazi se u okviru njegovog trenutno najnovijeg, self-titled, albuma, koji je izašao tokom prethodne godine.

Sam Smith, Normani – Dancing With A Stranger

Ovu pesmu sam takođe već pominjala u nekom od prethodnih blogova, kada su bili tema noviteti i zvuči besprekorno.

I to bi bilo sve što se tiče mog 101. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje i da ste makar malo podstaknuti da poslušate neku od ovih pesama (ako već niste). Koje su vaše omiljene pesme ovog tipa? Naravno, to mogu biti i neke van ove liste. Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica!

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.