Drugi broj magazina Super posteri od danas je u prodaji!

Drugi broj Super Postera od danas možete naći na kioscima a redakcija se potrudila da vam ispuni što više želja kad je reč o posterima. Iako nikad nije moguće usrećiti sve, čini nam se da će velika većina biti srećna kad je reč o izboru postera koji su se našli u ovom broju.

U ovom broju se nalazi 25 postera…tu su junaci serija, sportisti, muzičke zvezde, infulenseri…Reći ćemo vam da je Va Vana odgovarala na pitanja, a tu su i Lisa i Lena, jer ste vi tako odlučili svojim glasovima na portalu i Instagram profilu Famoza.net, Hrvy, Taylor Swift, CNCO, Atezz, Why Don’t We…I mnogi drugi!

Od ovog broja tu je i iznenađenje za sve vas koji volite da crtate. Redakcija Super postera vam daje šansu da vaš crtež omiljene zvezde bude objavljen kao poster.Pokažite im vaše radove, tako što ćete ih tagovati na svojim objavama, a oni će vam se javiti u DM.Sada kad imate drugi broj u rukama, vreme je da osvežite svoju sobu novim posterima.

Pročitajte još  Nešto novo - u prodaji je 1. broj magazina Super posteri!

I, ne zaboravite da fotografišete i šaljete slike na mail: redakcija@superteen.rs ili u DM na Instagram profil @superteen.rs jer one čije slike budu objavljene u sledećem broju čekaju iznenađenja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Drugi broj magazina Super posteri od danas je u prodaji!

  1. Koji su posteri u ovom broju? Ne kupuje mi se ako nema niko koga pratim (slusam pop, uglavnom amerikance i britance) 😅
    Ako neko zna neka mi napise MOLIM VAS!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.