Novi nivo ljubavi prema mačkama: Taylor Swift snima mjuzikl „Cats“!

Taylor Swift jednostavno toliko obožava mačke da je tu ljubav prema njima dovela na potpuno novi nivo – osim što već znamo da Tay obožava svoje mačke Meredith i Oliviu, ona je ljubitelj svake moguće mačke, pa će tu ljubav pretočiti u posao i dobila je ulogu u mjuziklu „Cats“!

Naime, Tay je na Instagramu otkrila da je upravo na setu filma / mjuzikla “Cats” u kom glumi junakinju po imenu Bombalurina, a ovaj sjajni mjuzikl radiće se po uzoru na knjigu T. S. Eliota! Tay nije imala puno da kaže u opisu, već je samo poručila kratko i jasno “Mjau” što je onomatopeja mačke – njena uloga Bombalurina je svakako glavna uloga u mjuziklu, i Tay će imati i par interesantnih pesama da otpeva!

Drugi glavni junak Rum Tum Tugger je upravo mačak u kog će se Bombalurina zaljubiti, a njega glumi Jason Derulo – napominjemo i da je čitava ekipa mjuzikla neverovatna jer se sastoji od mnogo popularnih imena poput Jennifer Hudson i Jamesa Cordena!

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Meow.

Објава коју дели Taylor Swift (@taylorswift) дана

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Nazivaju je patološkim lažovom: Dvojnica Taylor Swift na meti besnih fanova jer kopira pevačicu!

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.