Zendaya hvali Demi Lovato: Oduvek je bila tako dobra prema meni! (video)

6b6d3bb9a16f4808ac1c874165dce86a

Zvezda serije “Shake It Up!” imala je do skora sasvim lepo mišljenje o svojoj starijoj koleginici!

Demi Lovato bila je na meti žestokih kritika zbog komentara koji je objavila nakon što je Zendaya u javnosti predstavila fenomenalnu Barbiku sa svojim likom. Kada je Demi od poznatog proizvođača igračaka zatražila da napravi verziju slavne lutke s izraženijim oblinama, mnogi su mislili da je ona jednostavno ljubomorna na Zendayu.

U novom intervjuu za kanal ET, Zendaya je s najvećim poštovanjem pričala o Demi, odgovarajući na pitanje – koje su koleginice s Disney Channela ostavile najjači utisak na nju.

Samo, pre nego što vidite šta 19-godišnja zvezda kaže o njoj (1:45 u videu), imajte na umu da je ovaj razgovor snimljen pre Deminog zloglasnog tvita (koji je kasnije obrisala): “Sve one su superslatke. Demi je oduvek bila veoma, veoma fina prema meni, uvek je volela da mi se obrati, da bude u kontaktu sa mnom i da proverava jesam li dobro. Ona je veoma dražesna osoba.”

Demi što s tiče, ona se nije izvinila zbog neumesnog tvita, ali je imala da kaže ponešto u vezi medija koji su celu stvar naduvali preko svake mere. “Medijima i svima koji su onlajn: svaki put kad nameravata da postujete nešto negativno ili da objavljujete idiotske tračeve, bolje to vreme provedite s nekim koga volite. Život je ionako suviše kratak.”

Iako se iskreno nadamo da između dve superzvezde nema i neće biti zle krvi, potajno strahujemo da na ovaj nesporazum još nije stavljena tačka – budući da i Zendaya itekako dobro zna da uzvrati.

Pročitajte još  Svi smo pozvani: Demi zakazala venčanje za petak, otkrila i ko je mladoženja!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.