Božićni poklon: Milica je spremila peti broj svog časopisa We♥Tini, pročitajte ga odmah!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
127
Views:
11

“Zdravo Famoza! 🙂 Srećan Božić vama i svim čitaocima 🙂 Moj poklon za sve čitaoce je peti broj We♥Tini časopisa u kome je posvećeno dosta vremena. Ovog puta nisam imala pomoć, ali stvarno sam zadovoljna kako je ispao. Zamolila bih fanove da u komentare pišu utiske i šta im se najviše dopalo :)”, napisala nam je Milica, koja je urednica ovog izdanja.

Naravno, posetite i sajt koji vodi Milica, Tinista’s Academy a gde ćete pronaći mnogo toga interesantnog što je vezano upravo za Martinu.

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fan Action

9 thoughts on “Božićni poklon: Milica je spremila peti broj svog časopisa We♥Tini, pročitajte ga odmah!

  1. Novine su fantastične, ali imam jednu zamerku. Iako časopis nije odštampan (barem mislim da nije), bilo bi bolje da nisu posteri jedan iza drugog, da bi mogli svi da se zalepe, a ne samo jedna strana. Znam da je tako u svim časopisima, ali mislim da bi bilo sjajno da se smisli način da ne budu posteri sa obe strane.

    1. Časopis nije odštampan. 🙂 Posteri u ovom digitalnom formatu su morali da budu ovako urađeni,ali kada bi se štampali,mogli bi bez probelma da se urade da svaki bude na posebnoj strani kao što si zamislila ?

  2. Cool izgleda,svaka cast Milice.Famoza mozete li ukljuciti i ostale fondome malo mi pocinje ici na zivce Martina Stoeesel svaki dan za nju vidim bezboroj clanaka

  3. Ovo je savršeno! Da nađemo izdavača koji bi štampao ovaj časopis bio bi veliki hit ?? Svaka čast ❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *