Konačno mu je krenulo: “Escondida” je uspešnijih od svih prethodnih singlova Jorgea Blanca zajedno!

Jorge Blanco je nakon odlaska iz “Violette” objavio nekoliko odličnih singlova, ali nažalost, svi oni mučili su se da pređu cifru od milion pregleda. Međutim, sa “Escondida”, stvari stoje potpuno drugačije!

Naime, za samo dve nedelje ovaj singl sakupio je preko 7.6 miliona pregleda, što je više nego što su “Summer Soul”, “Risky Business” i “Si Te Tuviera” postigli za mnogo duži period! Šta li je tačno razlog za uspeh ove pesme? To verovatno nije lako utvrditi, ali Jorge sad očigledno zna šta fandom očekuje od njega!

On je za vikend održao koncert u Meksiku gde je izveo deo materijala sa predstojećeg albuma, a kaže da će na njima iskoristiti svo znanje koje je stekao do sad. “Naučio sam hiljade stvari, radio sam sve, od TV-a, filmova, pozorišta i sad muzike, jako sam srećan sa svim što mi se dešava u karijeri”, konstatuje on.

Pročitajte još  Snimanje "Tini" filma: Martina kulira fandom, Jorge im ispunjava sve želje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Konačno mu je krenulo: “Escondida” je uspešnijih od svih prethodnih singlova Jorgea Blanca zajedno!

  1. Bas mi je drago da je krenulo sve je to zasluženo i postignuto trudom 🤗🤗😍 napokon će svi to vidjeti ☺ i jedva čekam njegov album zvučati će savršeno 😃

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.