„Pričali smo o tetovažama i crkvi“: Fan iz Vašingtona oduševljen upoznavanjem Justina Biebera!



Najlepši momenat u životu jednog fana je upoznavanje idola, a kada vam je idol neko veliki kao Justin Bieber, taj san je mnogo teže ostvariti!

Ipak, tu su mnogi srećnici koji su imali takav zlatan momenat i dok su neki prošli manje-više nezadovoljni, neki prepričavaju svoje upoznavanje sa Jusom vrlo rado i oduševljeni su! Jedna od oduševljenih devojaka je i mlada Belieberka čije ime nije poznato, ali je svoju fotku sa Jusom poslala najvećem Twitter nalogu fandoma Justina Biebera, i uz fotku je dala celu svoju priču o ovom danu.

„Josiah i ja smo se vraćali iz crkve kući i Josiah odjednom ugleda Justina Biebera. Išao je ka nama, totalno opušten i sam! Josiah i on su se rukovali i onda smo pričali o crkvama i tetovažama. Ljudi oko nas nisu ni primetili! Josiah ga upita fino za fotku i on nije imao ništa protiv. Sve ovo je bilo kratko, ali nije teško primetiti da je Jus kul dečko – presrećni smo što smo ga ovako sreli tog dana“ napisala je devojka. Verujemo da bi naši fanovi život dali da mogu Jusa „slučajno“ da sretnu na ulici!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Sramotno izdanje Justina Biebera prilikom prijema kod predsednika Francuske!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

3 thoughts on “„Pričali smo o tetovažama i crkvi“: Fan iz Vašingtona oduševljen upoznavanjem Justina Biebera!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.