Katarina nam šalje super kviz o Ari Grande!

Zdravo Famozo! Napravila sam kviz o Ariani Grande-Butera. Ja nju mnogo volim i poštujem zbog svega što je uradila. Nadam se da će vam se svideti kviz!

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Pete Davidson: Ponovo se drogiram, moram to da radim zbog zdravlja!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Katarina nam šalje super kviz o Ari Grande!

  1. 23/25 Correct answers!
    Znas Sve O ARIANI i njenom zivotu, SAMO TAKO NASTAVI. Verujem da si pravi fan nje. Ona je jedno prelepo,pretalentovano ljudsko bice koje zaslucuje tebe!
    Pre kad bih radila ovaj/ovakve kviz-ove bi bukvalno bilo 9 tacnih odgovora a evo sad…

  2. 25/25 Correct answers!
    Znas Sve O ARIANI i njenom zivotu, SAMO TAKO NASTAVI. Verujem da si pravi fan nje. Ona je jedno prelepo,pretalentovano ljudsko bice koje zaslucuje tebe!

  3. 17/25 Correct answers!
    Poznajes Arianu Grande odlicno, znas puno stvari o njoj i njenom zivotu. Samo tako nastavi, nadam se da si saznala/saznao nesto novo o njoj u ovom kvizu, sta nisi znala/znao.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.