Marija Žeželj ima svoju prvu nominaciju za međunarodne muzičke nagrade!


Na današnjoj press konferenciji održanoj u Volkstheater u Beču objavljene su nominacije za prestižne Amadeus Austrian Music Awards. Među nominovanim kompozicijama se našao i super-uspešni prvi singl ”Dance Like Nobody’s Watching” mlade srpske pevačice i jutjuberke – Marije Žeželj. Pesma je donela nominaciju autorima muzike i teksta koji stoje iza dua Popmaché (Andreas Grass i Nikola Paryla) u kategoriji Songwriters Des Jahres (muzika i tekst godine).

Glasanje u ovoj kategoriji je otvoreno za javnost i moguće je glasati i iz Republike Srbije na linku – http://voting.amadeusawards.at/voting.

Pored toga što je Marija po svim parametrima imala najuspešniji debi singl 2017. godine u Srbiji i većini balkanskih zemalja, ovaj singl je takođe postigao #1 na digitalnim servisima, radio i tv top listama u Srbiji i regionu. Spot za ”Dance Like Nobody’s Watching” broji preko 15 miliona pregleda na YouTube/VEVO .

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  "Jel ja haluciniram?": Marija Žeželj ubeđena da izgleda kao ćerka Selene i Barbare!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Marija Žeželj ima svoju prvu nominaciju za međunarodne muzičke nagrade!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.