Preslatko: Selena Gomez na klizanju sa fandomom!

Za razliku od naših krajeva gde su prolećne temperature, u Njujorku je veoma hladno pa su otvorena klizališta sasvim normalna pojava! Na jednom od njih je završila i Selena Gomez kojoj su se rado pridružili Selenatori!

Sel se na klizalištu pojavila sa svojom drugaricom Courtney a kao što vidimo u ovom Instagram videu, osmeh joj nije silazio sa lica iako se očigledno još uvek ne snalazi dobro na ledu! Kako je ovo javno klizalište, naravno da je tu bilo i drugih ljudi koji su je prepoznali i poželili da malo vremena provedu sa njom.

Po običaju, Sel je uslišila te molbe što možete videti i na osnovu ovih fotki! Mi uvek imamo utisak da pevačica i glumica jako uživa u ovim momentima što je opet u skladu sa njenim čestim porukama fandomu kojem se zahvaljuje za neverovatnu lojalnost i snagu koju joj daju.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Famoza music chart #193 – Glasajte za pet omiljenih pesama!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Preslatko: Selena Gomez na klizanju sa fandomom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.