Konačno uhvaćeni zajedno: Taylor Swift vodila Joea Alwyna na dva Jingle Ball koncerta!

Kao što Taylor Swift kaže „I loved you in secret“ u pesmi „Dancing With Our Hands Tied“ sa najnovijeg albuma, ona i Joe vole se daleko od očiju medija. Ipak, zahvaljujući Jingle Ball festivalu sada su konačno tu neke zajedničke fotke ovog para!

Taylor i Joe srećni su zajedno već skoro godinu dana, a to se moglo primetiti i na Jingle Ball festivalu u Njujorku gde je bio i Joe – njih dvoje uhvaćeni su kako se drže za ruke ulazeći u Madison Square Garden gde je i Tay imala nastup! „Ona nikada nije izgledala srećnije, Joe je takođe bio tu tokom celog nastupa“ tvrdi izvor za People. Još jedan dokaz da su Tay i Joe otišli zajedno i u London na Jingle Ball festival su fotografije nastale tokom koncerta Eda Sheerana na istom festivalu – njih dvoje su plesali uz „Thinking Out Loud“ i uživali u nastupu svog prijatelja!

Iako par ne govori ništa o svojoj vezi, Taylor je svojim najnovijim albumom „Reputation“ rekla dovoljno o tome koliko je ova veza drugačija od svih prethodnih, a to potvrđuju i njima bliski prijatelji – „Ovo je fenomenalna veza i svi se nadaju da će da opstane, Joe je definitivno onaj pravi“ tvrdi izvor za People. „Joe voli svoj posao i uživa u glumi, ali ne uživa u slavi, baš kao i Taylor. Oni su jako slični a to ih najviše spaja“ zaključuje izvor.

AHHHHHHHHHHHHH JAAYYLORRRE IVE BEEN WAITING FOR THIS

Објава коју дели ~ (@t.squad13) дана

Joe and Taylor at JBB london Last night! cr : @stefflondon

Објава коју дели JOE ALWYN (@joealwyn.updates) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Swiftieji nezadovoljni što je Ariana "otela" jedini Grammy od Taylor
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.