“Moj prvi nastup posle više od godinu dana”: Emotivna Selena se nada da će fandom biti uz nju, Biebs joj pruža podršku!

Selena Gomez u nedelju će nastupiti na American Music Awardsu a za to se sprema već danima, što nam je i demonstrirala na Instagramu Liveu kad smo je videli kako peva “Wolves” i “It Ain’t Me”. Koliko joj sve ovo znači, ona je potvrdila na svom Instagramu!

Sel je postavila još jedan video sa proba a potpisala ga je rečima, “Moj prvi nastup nakon godinu dana… AMA je uvek bilo mesto gde sam delila svoje najintimnije momente. “Heart Wants What It Wants”, prvo pojavljivanje posle lečenja a sad i “Wolves”. Ove subote”. Nema sumnje da će svaki Selenator biti uz svog idola koji će primiti i nagradu za ženu godine!

Uz nju je i Justin Bieber koji joj pruža ogromnu podršku pa su ga kamere i prošle noći snimile dok je dolazi kod Selene što mnogi tumače kao potvrdu da su njih dvoje ili najbolji prijatelji na svetu ili nešto više od toga!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  "Primorava Sel da iskulira Justina": Novi napad na Taylor Swift!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on ““Moj prvi nastup posle više od godinu dana”: Emotivna Selena se nada da će fandom biti uz nju, Biebs joj pruža podršku!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.