“Moje devojke”: Neymar koristi svaku priliku da provede malo vremena sa Demi Lovato!

Neymar je prošle večeri igrao u Londonu za reprezentaciju Brazila protiv Engleske a iako je taj meč završen bez golova on je bio presrećan s obzirom da je kasnije otišao na večeru sa svojom omiljenom slavnom devojkom – Demi Lovato!

Neymar je i postavio sliku na svoj Instagram a na njoj je osim Demi i prezenterka Layla Anna-Lee. Interesantno, uz sliku stoji potpis “Moje drugarice”, čisto da neko ne bi pomislio da mu neka od njih ne dođe nešto više… a naročito Demi sa kojom se viđa gotovo svaki put kad je ona u Evropi!

Demi je trenutno singl baš kao i Neymar koji je ne tako davno raskinuo dugogodišnju vezu ali hajde da ne donosimo zaključke! Kako oni žive na različitim kontinentima, možda su i shvatili da njihova veza ne bi mogla da uspe, makar ne u ovom momentu.

Pročitajte još  Pravi potez: Demi Lovato se važnom porukom vratila na Instagram!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Neymar

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.