Britanija ima novu pop senzaciju: Zašto ne bih bio veći od Justina Biebera?

Biebs je i dalje mera kvaliteta kad su u pitanju mlade muzičke kvalitete a britanski mediji danas se bave momkom po imenom HRVY koji se ističe kao neko ko bi mogao da ga nasledi na pop tronu. Ovaj momak koji ima samo 18 godina kaže i da je spreman da zaseni Jusa.

HRVY-jevo pravo ime je Harvey Cantwell, dolazi iz Engleske a iako je na početku karijere, već ima zavidnih 1,2 miliona Instagram sledbenika i još oko 300.000 hiljada na Twitteru. “Sve je ovo vrlo burno ali uživam u svakom minutu”, ističe on i dodaje kako je spreman za svetsku slavu.

“Justin je do sad bio vrlo uspešan a ja želim da uradim to isto pa i više od njega. Zašto da ne?”, zaključuje on samouvereno. Da li Biebs ima razlog za strah ili ne, pokazaće narednih godinu-dve. Mislimo da već znamo šta o svemu misle Belieberi!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  HRVY: Još uvek nemam devojku, slava ograničava slobodu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Britanija ima novu pop senzaciju: Zašto ne bih bio veći od Justina Biebera?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.